HANDELSBETINGELSER

1. I HENHOLD TIL KØBELOVENS ALMINDELIGE REGLER

Hvor andet ikke er specificeret, i nedenstående tekst, følges den danske købelov. Kontrakten indgås er på dansk, og vil altid kunne indhentes ved personlig kontakt til Papery Art and Design.

 

2. PRISER OG KREDITMULIGHEDER

Alle priser er inkl. 25% moms, afgifter og told, hvor andet ikke er nævnt. Priserne er dagspriser.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af fx. valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer. Priserne på siden er vist for private med moms,  og for erhvervsdrivende uden moms.

Kunder, der handler hos Papery Art and Design, kan ikke betale via kreditmuligheder. Erhverskunder kan ansøge om kredit, dette kræver dog godkendelse hos div. kredit institutter.

 

3. KØBSFREMGANG VED PAPERY ART AND DESIGN

1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Tryk herefter Bestil.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Læs og godkend vores handelsbetingelser, og tryk på Næste.
4. Tjek at alle oplysninger er korrekte.
5. Vælg betalingsmetode, og du vil blive ført til en sikker betalingsside. Når du har betalt, er købet gennemført.

 

4. BETALINGSMULIGHEDER

Der kan betales på følgende måder ved handel:

Dankort
Hvis man har valgt at betale med dankort, vil der ved ordrens gennemførsel ske en videreførsel, hvor betalingen vil foregå. Betalingen med dankort vil foregå uden for Papery Art and Design’s systemer inden for ePays sikre betalingssystemer. Oplysninger beskyttes af SSL med en krypteringsnøgle på 168 bit (Langt højere sikkerhed end de fleste betalingssystemer på markedet).

Bankoverførsel
Hvis man har valgt bankoverførsel som betalingsmiddel til sin ordre, vil bankoplysningerne figurere på den færdige ordrebekræftelse, som fremkommer på skærmen. Denne ordrebekræftelse sendes også til kundens mail.Når bankoverførselen finder sted, skal der i besked til modtager indtastes ordrenummeret, så vi kan se, hvor beløbet hører til.Ved bankoverførsel kan der gå op til et par dage,  før beløbet figurerer hos os. Når vi kan se, beløbet figurerer på vores konto, sender vi varen til kunden, og færdigbehandler ordren.

Paypal
Hvis man har valgt at betale med PayPal, vil der ved ordrens gennemførsel, ske en videreførsel, hvori betalingen vil foregå. Betalingen med dankort vil foregå uden for Papery Art and Design’s systemer, inden for PayPals sikre betalingssystemer. Oplysninger beskyttes af SSL med en krypteringsnøgle på 168 bit (Langt højere sikkerhed end de fleste betalingssystemer på markedet).

 

5. AFSENDELSE AF ORDRE

Vores normale leveringstid vil afhænge af produktionen, da vi ordreproducerer vores special fremstillede produkter. Hvis andet ikke er specificeret under den pågældende vares specifikationer. Der kan forekomme længere leveringstid på udvalgte varer grundet, at det er en specielbestilling, eller en vare skal fremstilles eller tilpasses. Ved betaling med Bankoverførsel sendes ordren først, når pengene figurerer på vores bankkonto.

 

6. ANNULLERING AF ORDRE

Hvis du ønsker at annullere en bestilt ordre, skal dette gøres hurtigst muligt efter afgivelsen, senest kl. 12:30 den samme dag, via. e-mail eller telefonisk – gerne telefonisk, så vi har en mulighed for at hindre ordren i at blive produceret/sendt.

 

7. BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA

Vi registrerer fulde navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, e-mail adresse, samt fødselsdato. Disse informationer bruger vi i forbindelse med deres køb ved os, og i tilfælde af at der skulle være leveringsforsinkelser, eller omstændigheder foreligger, så vi skal have fat i dig/jer.

Oplysningerne, som afgives til os , vil ikke blive videregivet til tredjemand. Dette vil kun ske i tilfælde af ændring i lovgivning, eller hvis en eventuel retskendelse foreligger. Ved større ordre indbetales der et depositum; restbetaling betales ved montering.

Som registreret kunde hos Papery Art and Design har du altid ret til, ifølge persondataloven, at gøre indsigelse imod registreringen, og ret til indsigt i, hvilke informationer, der er registeret hos os.

 

8. FORTRYDELSESRET

I vores virksomhed kan man ikke fortryde købet, da vi udelukkende laver skræddersyet nicheprodukter, man kan dog få et tilgodebevis.

 

9. REKLAMATIONSRET

Viser en vare sig at have en fejl eller mangel, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem flere løsninger. Dine valgmuligheder er:

1. Du kan få manglen afhjulpet, fx få varen repareret.
2. Du kan få varen byttet til en ny vare.

Dette gælder 24 mdr. efter købet ihh. til købsloven.

 

10. BETALINGSVILKÅR

Beløbet trækkes med det samme, når varen er leveret. Vi modtager euro svensk, norsk og dansk kroner.

 

11. LEVERINGSBETINGELSER

Vi leverer varen inden for 8 til 11 arbejdsdage. Vi kommer selv ud til kunden og montere. Intet sendes med fragt. Kunden kan dog godt afhente produktet hos os.

 

12. GAVEKORT

Gavekortet er gyldigt i 1 år fra udstedelses dato. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, hvis gavekortet bliver væk, stjålet eller ødelagt. Gavekort er såkaldte ihændehaverbeviser. Ligesom ved kontanter kan det bruges af den person, der har det i hånden. Det medfører, at du ikke har krav på at få gavekortet erstattet, hvis det bliver ødelagt, bliver væk eller bliver stjålet.

 

13. FIRMAOPLYSNINGER

Kommune: Hjørring
Adresse: c/o Carsten Skovmose Christiansen, Frederikshavnsvej 80. 9800 Hjørring
Binavne: Kimo ejendomme Aps – Kimo Invest Aps – Papery Aps – Papery Art and Design Aps